Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Konijn

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Een Leeuw-Konijn is iemand die kracht combineert met onzekerheid en die hartelijkheid combineert met kieskeurigheid. Met andere woorden: een Leeuw-Konijn is ondanks alle kracht een beetje een gevoelig type, dat snel twijfelt en nogal eens te kampen heeft met een beetje laag zelfbeeld. Tegelijkertijd kan een Leeuw-Konijn dit juist proberen te maskeren acht er een schild van arrogantie.

Maar over het algemeen is een Leeuw-Konijn een prettig menstype. Het is iemand die niet uit is op macht of geld, maar die zaken als vriendschap, gezelligheid en goede manieren enorm waarderen. Het zijn goede luisteraars die ervan houden om andere mensen te helpen. Ze zijn bang om gekwetst te worden en zullen er alles aan doen om te voorkomen dat iemand hen weet te raken. Daardoor lijken ze soms wat stiekem.

In de liefde zijn zij populair, vanwege hun kracht, inlevingsvermogen en door de warmte die zij uitstralen. Maar de voorzichtigheid van een Leeuw-Konijn wint het vaak van de hartstocht. De Leeuw staat bekend als overspelig, maar door de voorzichtige kant van het Konijn en de sluwheid die de Leeuw klan hebben, is deze combinatie meestal iemand die net zo trouw is als zijn partner.