Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Haan

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Dit is een mooie combinatie. De zwakke punten van de een, worden gecompenseerd door de sterke punten van de ander, maar een ding steekt boven alles uit: een Leeuw-Haan is bazig en vindt het moeilijk om zich te schikken in de dingen die anderen bepaald hebben. Maar daar staan heel veel goede eigenschappen tegenover. Een Leeuw-Haan is iemand die kracht en enthousiasme koppelt aan elegantie en warmte. Daardoor is een Leeuw-Haan iemand die veel vrienden heeft, voor wie de Leeuw-Haan door het vuur gaat.

Ze zijn hartelijk, beminnelijk en verstandig. Een leeuw-Haan houdt van geld, maar dan vooral om het uit te geven. Een Leeuw-Haan is sceptisch en voorzichtig en door het conservatieve Haan-element is hij iemand die niet snel uit de band zal springen. Het is eerder iemand die de boel serieus aanpakt.

Ook in de liefde is de Leeuw-Haan iemand die eerder serieus is dan speels. Hij is loyaal, eerlijk, trouw en zal zijn partner niet snel bedriegen. In een relatie is hij iemand die graag iets meer te vertellen heeft dan zijn partner, zonder die echt te overvleugelen. Uiterlijk vertoon kan voor de Leeuw-Haan belangrijk zijn. Daardoor kan hij wat kritisch zijn tegen zijn partner.