Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Geit

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Leeuw-Geiten hebben iets dat andere Geiten missen: logisch verstand. De grootsheid van de Leeuw past uitstekend bij de rijke fantasie van de Geit. Deze mensen hebben zowel de ambitie als het vermogen om door te zetten bij het leveren van (creatieve) prestaties. Een Leeuw-Geit wil sprankelend door het leven gaan, en ze doen het liefst iets anders dan hard werken.

Ze leven bij de dag en, ondanks hun pessimisme, zijn het types die zich doorgaans geen grote zorgen maken over hun toekomst. Ze zijn grillig en daardoor worden ze door anderen soms als een beetje vreemd ervaren. Het zijn in ieder geval oorspronkelijke mensen met smaak die zich het liefst omringen met mensen die hen snappen. Ze komen zweverig over, maar dat heeft meer te maken met een vorm van onzekerheid. Maar als een Leeuw-Geit eenmaal gekozen heeft, weet hij met kracht en volharding vrijwel altijd zijn doel te bereiken.

In de liefde is een Leeuw-Geit iemand die fantasievol en warm is. Wel is het iemand die zich meestal afhankelijk opstelt naar zijn partner. In een relatie is een Leeuw-Paard daarom iemand die meestal makkelijk kneedbaar is, een beetje weerbaarheid zou geen kwaad kunnen.