Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Draak

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Rechtvaardig, eerlijk, machtig, beschermend, trouw en warm. Al die eigenschappen draagt een Leeuw-Draak in zich mee. In de Chinese astrologie is de Draak het meest populaire teken. Samen met de positieve eigenschappen van de Leeuw kan zodoende een persoonlijkheid ontstaan die mooier dan mooi is. Helaas hebben zowel de Leeuw als de Draak ook enkele vervelende eigenschappen en er is geen Leeuw-Draak die daar niet een paar van heeft.

Zo kan de machtigheid makkelijk doorslaan in arrogantie en opschepperigheid. En trouw kan voeren tot starheid. Maar over het algemeen is een Leeuw-Draak iemand die aantrekkelijk en succesvol is en waar de integriteit van de Leeuw zorgt dat deze combinatie nooit echt doorslaat in zelfverheerlijking. Ze kunnen ijdel zijn, en daardoor altijd ontevreden met hun uitrelijk.

In de liefde is een Leeuw-Draak iemand die meestal een bewogen liefdesleven heeft. Ze willen hun partner meestal graag domineren. En niet iedere partner vindt dat een goed idee. In bed is een Leeuw-Draak iemand vol vuur en passie. En hoewel hij voldoende te geven heeft, kan hij de neiging hebben om zijn eigen plezier het liefst op de eerste plaats te zetten.