Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Leeuw-Aap

Steekwoorden:
Beschermend Trouw Krachtig Arrogant Onbescheiden Overspelig Hartelijk Vrijgevig Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Van de nobele, magische Leeuw-Aap wordt weleens gezegd dat hij een hart heeft van goud, een tong van zilver en een brein als een stalen val. Een Leeuw-Aap is een snelle denker die alle trucs gebruikt om zijn doel te bereiken. Maar echt gewetenloos is hij niet, daarvoor zorgt de integriteit van de Leeuw wel. Een Leeuw-Aap heeft als unieke eigenschap dat hij over het algemeen goed tegen kritiek kan, mits deze terecht is.

Een Leeuw-Aap is dus een beetje koelbloedig, maar combineert dat met warmte en vrijgevigheid voor zijn omgeving. Met zijn enthousiasme en uitstraling weet hij mensen makkelijk voor zich te winnen. Ze zijn nieuwsgierig, hebben een groot gevoel voor humor en zijn niet makkelijk uit hun evenwicht te brengen. Het zijn populaire types die meestal veel vrienden hebben. Ze verkeren graag in gezelschap.

In de liefde is een Leeuw-Aap iemand die nogal eens struikelt over zijn eigen ego. Soms houdt hij meer vn zichzelf dan van zijn partner. Een Leeuw-Aap wil bemind worden. Gekoesterd zelfs. En owee als er kapers op de kust zijn, want dan is hij snel jaloers.