Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Varken

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

De persoonlijkheid van het Kreeft-Varken is wat gespleten. Aan de ene kant is het een harde werker die uit is op weelde en rijkdom, maar aan de andere kant is dit iemand die warm en vrijgevig is voor zijn hele omgeving. Een Kreeft-Varken houdt van alle goede dingen in het leven: goed eten, goede seks, goed gezelschap. Niet per se in die volgorde.

Een Kreeft-Varken is iemand die graag mensen om zich heen heeft. Hij is eerlijk en oprecht en zal je niet snel bedonderen. In hun werk zijn ze secuur en precies, terwijl ze ook nog eens houden van flink aanpakken. Door hun lichtgelovigheid hebben ze soms wel eens moeite om te duiden wat waar is en wat niet waar is. Daardoor komen ze soms onzekerder over dan zij zijn.

in de liefde is een Kreeft-Varken iemand die als geen ander in staat is om zuiver en waarachtig te beminnen. Ze zijn gevoelig, plichtgetrouw en behoudend. Ze zijn in staat tot een bevredigend gevoels- en liefdesleven, zolang zij zichzelf niet alle genoegens ontzeggen, maar feitelijk is een Kreeft-Varken daarvoor teveel een echte levensgenieter.