Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Tijger

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Kreeft-Tijger is een wonderlijke combinatie. Tijgers zijn strijdlustig. Kreeften zijn gevoelig en humeurig. Geen wonder dus dat bij de Kreeft-Tijger het (niet) goed kunnen omgaan met gevoelens de boventoon voert. Een Kreeft-Tijger heeft vanwege zijn ondedurige en overgevoelige natuur bovendien niet veel nuchterheid in huis en laat zich daardoor nog weleens meeslepen door zijn heftige gevoelens.

Een Kreeft-Tijger is verder een romanticus die droomt over het veranderen van de wereld. Ze zijn sentimenteel en houden van reizen. Op naar het avontuur, maar wel voorzichtig. In contact met anderen kan een Kreeft-Tijger uit de hoogte overkomen. Tegelijkertijd is dit iemand die grote bewondering oproept bij zijn omgeving vanwege zijn vurige uitstraling.

Vurig is de Kreeft-Tijger ook in de liefde. Voor een Kreeft-Tijger is het geen probleem om een bedpartner te vinden, maar bij het kiezen van een partner voor een serieuze relatie is dat niet altijd even gemakkelijk. Niet iedereen kan omgaan met het temperament, zowel emotioneel als fysiek, van de Kreeft-Tijger.