Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Slang

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

Bezitterig. Veeleisend. Onhandelbaar. Een Kreeft-Slang heeft nogal wat slechte eigenschappen... Maar gelukkig staan daar ook veel positieve karaktertrekken tegenover. Een Kreeft-Slang is liefdevol en warm voor iedereen die hij liefheeft. Bovendien koppelt hij de scherpzinnigheid en voorzichtigheid van de Kreeft aan de intuitie en helderziendheid van de Slang. Daardoor zijn zij goed in staat om andere mensen te helpen.

Het humeur van de Kreeft-Slang is legendarisch. Maar hoewel hij scherp van tong is, zal hij eerder in een hoek gaan zitten mokken en zich afsluiten voor zijn omgeving dan het gevecht aan te gaan. Maar echt gesloten zijn ze niet. Eerder terughoudend en op hun hoede.

In de liefde is de Kreeft-Slang iemand die elegant, verleidelijk en fantasievol kan zijn. Hoewel een Kreeft-Slang bekend staat als huichelachtig, zijn het types die vanwege hun zorgzaamheid en discretie vaak terug te vinden zijn in de (geestelijke) gezondheidszorg of het onderwijs. Een Kreeft-Slang lijkt hebzuchtig, maar dat komt meestal door de angst om kwijt te raken wat hij heeft.