Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Rat

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

Een scherp verstand staat voorop in het leven van een Kreeft-Rat. Het is een slimme denker die zijn ratio koppelt aan een diep gevoelsleven. Maar denk niet dat een Kreeft-Rat snel zal zeggen wat er in hem omgaat, want het is een gesloten type. Kreef-Ratten staan over het algemeen bekend als lichtgeraakte mensen die snel op hun tenen zijn getrapt. Ze zijn dan ook overgevoelig voor kritiek, maar dart komt niet voort uit een gebrek aan zelfvertrouwen, want dat zit wel goed.

In de liefde is de Kreeft-Rat een zorgzaam persoon vol liefde om te geven. Kreef-Ratten zijn bovendien fantasievol, zodat een relatie met deze combinatie nooit zal vervallen in sleur. Het schijnheilige element van de Rat maakt dat niet iedere Kreeft-Rat even trouw is. Maar eerder geven zij zich over aan geheime fantasieen dan dat zij handelend optreden.

Hoe gesloten een Kreeft-Rat ook kan zijn, het is wel iemand die goed in staat is gevoelens en ideeen op te schrijven. Een Kreeft-Rat is ook iemand die ervan houdt om in gezelschap van vrienden te zijn, maar hij moet uitkijken dat hij zijn neus niet in zaken steekt waar hij niets mee te maken heeft.