Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Paard

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

Een Kreeft-Paard is over het algemeen iemand die het leven neemt zoals het komt. Het is iemand tegelijkertijd iemand die in opstand komt als hij niet op de juiste manier benaderd wordt. Zelf is een Kreeft-Paard eingiszins bescheiden en voorzichtig en hij kan dan ook slecht tegen bot en cynisch gedrag van anderen.

Een Kreeft-Paard is het toonbeeld van de harde werker die zeker, vol overtuigingskracht en zonder zich af te laten leiden, de klus klaart die gedaan moet worden. Het is iemand die het werk doet dat gedaan moet worden, zonder dat hij zich op de borst klopt of op zoek is naar complimentjes.

In de liefde komt een Kreeft-Paard pas werkelijk tot leven. Daar is hij fantasievol en impulsief. Vrijen met een Kreeft-Paard is een feest. Telkens weer. Wel hebben veel Kreeft-Parden de neiging om in zee te gaan met de verkeerde partner, met alle ellendige gevolgen van dien. Door zijn vasthoudendheid zal een Kreeft-Paard uit alle macht proberen om ook het tij in de meest ellendige relatie nog proberen te keren. Of dat altijd even verstandig is, is de vraag.