Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Os

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Gereserveerd

Een Kreeft-Os is de verpersoonlijking van vastberadenheid. Aan het diepe gevoelsleven van de Kreeft, gecombineerd met de nuchtere doelgerichtheid van de Os, dankt dit type een ongeevenaarde emotionele diepte. Het zal overigens geen wonder zijn dat veel beroemde kunstenaars een Kreeft-Os-combinatie zijn, want de vernieuwingszin van de Os wordt gekoppeld aan de creativiteit van de Kreeft.

Een Kreeft-Os verafschuwt mislukkingen. Bovendien kan hij behoorlijk bazig zijn. Hij veragschuwt het als hij iets moet doen wat een ander hem opdraagt. Jaag een Kreeft-Os niet tegen je in het harnas want hij vergeeft niet en kan erg wraakzuchtig zijn. Tegelijkertijd kan een Kreeft-Os vooral ook erg gevoelig zijn.

In de liefde is een Kreeft-Os iemand die het liefst levenslang bij dezelfde partner blijft. Voor de liefde bezitten ze evenveel talent als voor het boeken van succes. Een langdurige relatie vergt moed, geduld en de bereidheid water bij de wijn te doen. Dat laatste is een van de sterkste punten van de Kreeft-Os.