Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Konijn

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Tactvol Knus Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Een Kreeft-Konijn is over het algemeen een huiselijk menstype dat zich het liefst de hele dag knus op een comfortabele bank zou nestelen met de mensen om hem heen die hem dierbaar zijn. Het zijn warme, vriendelijke mensen die houden van verwennen en verwend worden. Een Kreeft-Konijn is snel geraakt. Ze willen met dezelfde zorg en voorzichtigheid behandeld worden als zij de wereld tegemoet treden.

In de liefde is een Kreeft-Konijn iemand die onvoorwaardelijk en eeuwig van zijn partner wil houden. In ruil voor die liefde geeft hij geborgenheid en knusheid terug. Een Kreeft-Konijn is (ook in de liefde) kieskeurig, en als hij binnen zijn relatie niet vindt wat hij nodig heeft, dan vindt hij het geen probleem om dat buiten zijn relatie te zoeken. De neiging om stiekem te zijn komt daarbij ook om de hoek kijken.

In zijn werk is een Kreeft-Konijn tactvol en ambitieus. Door de juiste dingen op de juiste momenten te doen, bereikt hij precies wat hij wil. Op die manier slalomt hij behendig door het leven.