Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Hond

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Standvastig Heldhaftig Degelijk Intelligent Moralistisch Tactloos Verwaand Cynisch

Een Kreeft-Hond koppelt degelijkheid en betrouwbaarheid met creativiteit en fantasie. Door die gevoelige, creatieve kant is de Kreeft-Hond een beetje kwetsbaar. Door een boze opmerking kunnen ze al snel uit hun evenwicht raken. Met bot cynisme proberen ze dat vaak te maskeren, want echt open kun je de Kreeft-Hond niet noemen.

Kreeft-Honden zijn in de meeste gevallen mensen met een goed stel hersens en een duidelijk pakket normen en waarden. Een Kreeft-Hond is een geboren onderwijzer. Hij gaat graag met mensen om en heeft het geduld om vriendelijk dingen voor de zoveelste keer uit te leggen. Ze houden kortom van het goede en van het mooie.

De echte specialiteit van een Kreeft-Hond is liefhebben. Hoewel niet elke relatie harmonieus zal zijn, is de Kreeft-Hond iemand die zich tot het uiterste inspant om een goede verstandhouding te bewaren. In de liefde heeft een Kreeft-Hond verder een grote behoefte aan knuffels en tederheid. In een relatie moet hij trouw en loyaal kunnen zijn aan zijn partner.