Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Haan

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Een Kreeft-Haan is over het algemeen een warme, vrolijke persoonlijkheid die met zijn kracht en humor de hele wereld voor hem weet te winnen. Tegenover die sprankelende warmte staat iemand die lichtgeraakt is en die bazig en autoritair uit de hoek kan komen. Want ook dat is een Kreeft-Haan. Maar al met al is het vooral de zorgzame Kreeft-kant die meestal bij deze combinatie de leidraad is.

In de liefde heeft de Kreeft-Haan soms de neiging om te verkrampen. Zelf is hij constant en betrouwbaar, maar hij is bang dat zijn partner dat niet is. Door die neiging tot claimen kan hij zijn partner van zich afduwen zonder dat zelf door te hebben. Als minnaar of minnares beschikken ze niet over een uitgebreide fantasie. Maar ze zijn er. Daar kun je van op aan.

Een Kreeft-Haan is over het algmeen zeker van zichzelf, maar toch heeft hij altijd behoefte aan houvast. Bij emotionele tegenslag is een Kreeft-Haan op zijn best. Dan kan hij met zijn veerkracht tonen dat niets of niemand hem er onder krijgt. Ze bezitten het vermogen om zelfs in de meest uitzichtloze situatie nog anderen en zichzelf aan het lachen te maken.