Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Geit

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Een combinatie van Kreeft-Geit herbergt aan de ene kant de vrolijke grilligheid van de Geit en aan de andere kant het vasthoudende, liefdevolle karakter van de Kreeft. Deze combinatie staat dan ook symbool voor mooie, warme en vriendelijke mensen die prettig zijn om mee om te gaan. Maar het is niet alleen maar zonnigheid bij de Kreeft-Geit, want deze combinatie draagt ook de humeurigheid van de Kreeft en het pessimisme van de Geit met zich mee. Dus het is lang niet altijd even makkelijk om in de buurt van een Kreeft-Geit te leven.

Kreeft-Geiten hebben een bovengemiddelde interesse voor spirituele zaken. Daarin kunnen zij hun gevoeligheid en hun zweverigheid kwijt. Vanwege de nuchterheid van de Kreeft, houden Kreeft-Geiten hun voeten altijd wel op de grond, ook met hun hoofd helemaal in de wolken.

In de liefde is een Kreeft-Geit iemand die innig en zonder voorbehoud van zijn partner houdt. Zelf wil een Kreeft-Geit een serieuze partner, die oog heeft voor de gevoeligheden waarmee deze combinatie rondloopt. Maar zwaar wordt een relatie met een Kreeft-Geit maar zelden. Daarvoor is dit type te speels en te vrolijk.