Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Draak

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Ontevreden Krachtig Star Geestdriftig Sentimenteel Opschepperig Wantrouwend Succesvol

Hoeveel tegenslag een Kreeft-Draak in zijn leven ook tegenkomt: je krijgt hem er niet onder. Een Kreeft-Draak is een krachtige, emotioneel sterke persoonlijkheid die als een feniks uit haar as verrijst. Gemakkelijk is dat niet, want een Kreeft-Draak is een sentimentele en erg gevoelige persoonlijkheid.

Kreeft-Draken zijn nieuwsgierige mensen die graag reizen en op zoek gaan naar het onbekende. Ze zijn dynamisch en idealistisch ingesteld. Ze zouden het liefst de hele wereld willen verbeteren. Bijzonder aan de Kreeft-Draak is bovendien dat deze combinatie kracht en macht uitstraalt zonder dat dat dominant of autoritair is. Het zijn dan ook geboren leiders.

In de liefde is de Kreeft-Draak iemand die al zijn vuur en fantasie laat gaan. Of dat altijd aan anderen getoond wordt is wel de vraag want om al het Drakenvuur zit een Kreeftenschild van waardigheid en gereserveerdheid. Deze combinatie is misschien niet altijd even geschikt voor een langdurige relatie. Daarvoor is de Kreeft-Draak te zeer verknocht aan zijn onafhankelijkheid.