Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Kreeft-Aap

Steekwoorden:
Liefdevol Zorgzaam Fantasievol Voorzichtig Overgevoelig Scherp Humeurig Vasthoudend Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Een Kreeft-Aap is een emotionele planner, die altijd op zoek is naar nieuwe concepten en nieuwe manieren. Geef de Kreeft-Aap een probleem, en hij lost het met zijn scherpzinnigheid en improvisatievermogen op. In zijn omgang met anderen kan een Kreeft-Aap berekenend zijn, maar door de warme, zorgzame Kreeft-kant, is een Kreeft-Aap nooit echt slecht.

Een Kreeft-Aap kan slecht tegen kritiek, maar als slimme tacticus weet hij dat meestal goed te verbergen. Door zijn gevoeligheid mist hij de keiharde ambitie om echt carriere te maken. Hoewel Kreeft-Apen goed leiding kunnen geven, kiezen ze er liever voor om zich iets meer op de achtergrond te houden.

Op seksueel gebied is de Kreeft-Aap ruimdenkend. Zijn speelse en fantasievolle natuur zorgen ervoor dat hij zich buiten een relatie vaak meer op zijn gemak voelt dan binnen een relatie. Maar heeft hij zich werkelijk aan iemand verbonden, dan weet hij hoe zijn partner aan zich moet binden.