Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Varken

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Ridderlijk Eerlijk Beschaafd Eigenwijs Lichtgelovig Materialistisch Bourgondisch Nauwgezet

Een Boogschutter-Varken is een waarnemer. Hij is iemand die altijd een beetje aan de zijlijn blijft staan om goed te kunnen overzien wat er gaande is. Hij registreert iedere eigenaardigheid, ieder detail. Deze mensen zijn door hun goedmoedigheid enorm populair. Dit zijn geen mensen die anderen willen kwetsen. Ze zijn charmant, eerlijk en spontaan. Ze gaan over het algemeen vrolijk door het leven en genieten van grote en kleine dingen.

Een Boogschutter-Varken verstaat de kunst om goed te luisteren. Daardoor wordt hij vaak in vertrouwen genomen. Vertrouwen dat hij nooit beschaamt. Hij is goed in het geven van adviezen. Hij is loyaal aan zijn vrienden en heeft zelfs een zwak voor hun slechte eigeschappen. Ze hebben een groot hart, maar ze kunnen koppig en eigenwijs zijn. Vertel een Boogschutter-Varken niet wat hij moet doen, want dan komt zijn onafhankelijkheidsgevoel in het geding.

In de liefde is een Boogschutter-Varken iemand die met heel hun hart werkelijk van iemand kunnen houden. Daardoor hebben ze, meer nog dan anderen, last van liefdesverdriet als een relatie beeindigd wordt. Tegen beter weten in blijven ze vaak hopen dat het weer goed komt. Ze twijfelen soms aan hun partner, maar dat is alleen maar projectie. Want ondanks alle zekerheid die een Boogschutter-Varken uitstraalt is hij diep van binnen eigenlijk een vat vol onzekerheid.