Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Tijger

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Vurig Magnetisch Welwillend Autoritair Heftig Opvliegend Ongehoorzaam Ongedurig

Een Boogschutter-Tijger lijkt het voorbeeld te zijn van iemand die het kind in hem nooit helemaal heeft losgelaten. Het is een dromer die dol is op avontuur, verre reizen en nieuwe ontdekkingen. Een Boogschutter-Tijger kortom is een speelse persoonlijkheid die probeert om niet te zwaar aan het leven te tillen en die zorgeloos en onbekommerd van zijn leven wil genieten, ook al is dat soms best lastig.

Een Boogschutter-Tijger is aantrekkelijk door zijn sprankelende en aanstekelijke enthousiasme. Het is iemand die zaken snel doorziet. Hij kan goed luisteren en door zijn heldere verstand is hij goed in staat om anderen te helpen. Voor zichzelf heeft een Boogschutter-Tijger daar soms moeite mee, want hij wordt nogal eens geplaagd door twijfels. Daardoor is het maken (en volhouden) van keuzes vaak niet eenvoudig. Maar al met al is een Boogschutter-Tijger niet het type dat daar al te zwaar aan tilt.

In de liefde is een Boogschutter-Tijger iemand die een vat vol brandend vuur. Dit is een passionele liefhebber van de liefde. Het is een wellustige en gepassioneerde minnaar. Wel is het iemand die in een relatie lastig kan zijn voor zijn partner door zijn buien en opvliegende karakter. Een Boogschutter-Tijger heeft behoefte aan liefde en bevestiging, maar hij zal daar zelf nooit snel om vragen.