Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Slang

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Intuitief Discreet Scherpzinnig Helderziend Lui Arrogant Huichelachtig Hebzuchtig

De waardigheid, goede manieren en fijne smaak van de Boogschutter-Slang zijn ongeevenaard. Dit is iemand die nooit luidruschtig of druk is, maar die zich vol ijver enigszins op de achtergrond inzet voor goede zaken. Hij gaat af op zijn eigen oordeel en trekt zich niet veel aan van de mening van anderen. Ze kunnen goed luisteren en hebben door hun analytisch vermogen het talent om conflicten eenvoudig op te lossen. Het zijn echte communictie-experts.

Hij is een zuivere idealist die discreet maar recht door zee te werk gaat. Het zijn goede organisatoren die efficient werken. Een Boogschutter-Slang is nieuwsgierig en dol op nieuwe dingen. Maar hij mist de hang naar avontuur. Liever zit hij knus thuis. Het is iemand die dingen vaak intuitief al aanvoelt. Veel Boogschutter-Slangen zijn geinteresseerd in spirituele zaken.

In de liefde is een Boogschutter-Slang iemand die toegewijd zijn aan hun partner. Ze zullen er alles aan doen om de relatie te laten slagen. Zelfs al anderen allang de stekker eruit hadden getrokken, houdt hij hoop dat het nog goedkomt. Ze genieten van goede seks en nemen graag uitgebreid de tijd om te beminnen en bemind te worden. Voor alles is een Boogschutter-Slang iemand die kwaliteit belangrijker vindt dan andere dingen.