Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Rat

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Nerveus Invloedrijk Gezellig Bemoeiziek Charismatisch Aantrekkelijk Zuinig Helder

Een Boogschutter-Rat is ee nbruisend persoon, boordevol energie en dadendrang. Hij is iemand die zich weinig aantrekt van de mening van anderen en eigenzinnig zijn eigen gang gaat. Hij houdt niet van poespas en is rechtlijnig en resultaatgericht. Hij komt soms over als afstandelijk en ontoegankelijk, maar dit is iemand met een warm hart die werkelijk van anderen kan houden.

Een Boogschutter-Rat staat optimistisch in het leven en maakt zich niet snel zorgen over de dag van morgen. Het is een heldere denker met een goed stel hersens. Ze zijn goed in het oplossen van problemen en is vaak idealistisch ingesteld. Dit is iemand die zich inzet voor mensen die het minder getroffen hebben als hij. Ze zijn royaal met geld, waardoor ze nooit echt voldoende geld hebben, ook al kan een Boogschutter-Rat juist ook heel zuinig zijn.

In de liefde is een Boogschutter-Rat iemand die houdt van de vrijheid, en daarom soms terughoudend is in het aangaan van een vaste, serieuze relatie. Als hij in een relatie zit, houdt een Boogschutter-Rat zijn relatie graag levendig, want hij heeft een hekel aan sleur. Het is niet iemand die snel ontrouw is aan zijn partner, daarvoor houdt hij teveel van eerlijkheid en zuiverheid.