Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Paard

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Overtuigend Zelfstandig prestatiegericht Pragmatisch Stijlvol Impulsief Opstandig Populair

Een Boogschutter wordt vaak afgebeeld als een Centaur. Geen wonder dus dat het Paard-element bij de Boogschutter-Paard-combinatie zwaar weegt. Een Boogschutter-Paard is iemand die zelfbeheerst en geconcentreerd zijn werk doet. Het is iemand voor wie presteren een belangrijk element in zijn leven is. Maar daarnaast is een Boogschutter-Paard ook iemand voor wie andere mensen belangrijk zijn. Ze houden ervan om in gezelschap te zijn, zonder dat het kuddedieren zijn. Daarvoor hebben ze teveel eigenzinnigheid en karakter in zich.

Een Boogschutter-Paard is krachtig en idealistisch, maar het is niet iemand die onbereikbare dromen najaagt. Ze zijn een beetje calvinistisch. Ze vinden het moeilijk om ergens van te genieten als dat geen beloning is voor hun harde werken. Ze zijn sober, maar houden desondanks van de goede dingen in het leven. Ze kunnen goed met geld omgaan, maar ze zijn daar slechts zelden werkelijk in geinteresseerd.

In de liefde is een Boogschutter-Paard iemand die vurig is en die gepassioneerd van zijn partner houdt. De liefde is voor hem een ernstige zaak. Geen gedonderjaag of wilde avonturen. Hij houdt van de knusheid en gezelligheid van zijn huis, maar is ook iemand die er, met zijn partner, graag op uittrekt.