Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Os

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Doelbewust Halsstarrig IJverig Stabiel Integer Vernieuwend Wraakzuchtig Vernieuwend

Een Boogschutter-Os kan alles tot stand brengen wat hij maar wil. Dit is een vurige dynamo die kalm, welsprekend en ijverig doet wat er gedaan moet worden. Een Boogschutter-Os is rechtlijnig, menslievend, openhartig en sterk. Bovendien zijn ze ambitieus waar het macht, invloed en prestige betreft. En voor geld halen ze hun neus niet op. Ze komen sterk en zeker over. Vaak zijn ze dat ook, maar tegelijkertijd verbergen ze hun twijfels voor de buitenwereld.

Een Boogschutter-Os is populair. Geen wonder, want hij heeft flair, pit, charmes, stijl en aantrekkingskracht. Als hij iets wil, dan krijgt hij het ook. Succes boeken is voor hem een fluitje van een cent. Maar ze doen niets overhaast. Het zijn bedachtzame denkers die best wel wat spontaniteit kunnen gebruiken. Ze staan positief in het leven en zijn niet snel bang of maken zich meer zorgen dan nodig is.

In de liefde is een Boogschutter-Os iemand die vurig en trouw zijn. Ze schreeuwen hun liefde voor hun partner van de daken. Ze houden ervan om hun relatie sprankelend te houden, want ze kunnen niet goed tegen middelmatigheid. In bed zijn ze gul en wellustig en houden ze ervan om te experimenteren.