Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Konijn

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Tactvol Voorzichtig Ambitieus Zwaarmoedig Stiekem Omslachtig Verfijnd Kieskeurig

Een Boogschutter-Konijn is een doelbewust menstype die krachtig en positief in het leven staat en die daardoor (ten onrechte) nogal eens kan overkomen als arrogant en zelfingenomen. Een Boogschutter-Konijn is zelfstandig en kiest zorgvuldig zijn eigen weg. net als ieder mens heeft hij ook zijn twijfels, maar die toont hij niet graag aan anderen ook al is dit wel iemand die het hart op de tong heeft. Een Boogschutter-Konijn is eerlijk en recht door zee.

De roekeloosheid van de Boogschutter wordt bij deze combinatie door de voorzichtigheid van het Konijn behoorlijk ingedamd. Hierdoor ontstaat een bedachtzaam persoon die eerst goed nadenkt. Hij is niet snel te doorgronden en heeft zowel stijl als elegantie. Ze zijn gevoelig voor de mening van anderen en willen graag bevestigd worden. Hun vrienden kiezen ze met zorg, maar voor de mensen die ze liefhebben gaan ze door het vuur.

In de liefde is een Boogschutter-Konijn iemand die overloopt van de seksuele energie, al is die grotendeels onderdrukt en verborgen. Dit is een typisch voorbeeld van 'stille wateren en diepe gronden'. In een relatie kan hij ook bloedserieus zijn, ondanks al zijn geflirt met anderen. Een Boogschutter-Konijn heeft behoefte aan aandacht en het is iemand die liever ontvangt dan uitdeelt.