Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Haan

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Verkwistend Bazig Veerkrachtig Enthousiast Elegant humoristisch Hanig Conservatief

Een Boogschutter-Haan kenmerkt zich door veerkracht en de drang naar avontuur. Hij is eerlijk, open en wordt vaak door zijn eigen enthousiasme meegesleurd in iets waar hij vooraf vaak de gevolgen niet kan overzien. Ze maken indruk op anderen door hun elegantie, humor en uitstraling. Het zijn vrolijke mensen die over het algemeen onbekommerd in het leven staan. Problemen weten ze door hun veerkracht meestal snel te overwinnen, zonder dat het ze al te zeer beschadigt.

Een Boogschutter-Haan houdt van de waarheid en heeft moeite met onoprechtheid en onrechtvaardigheid. Hij kan goed met andere mensen opschieten en heeft meestal een uitgebreide vriendenkring. Hij besteedt veel aandacht om die te onderhouden. Hij heeft goede manieren, maar maak je hem boos, dan kun je de wind van voren krijgen. Ze houden van een beetje weerwoord en zijn dol op uitdagingen.

In de liefde is een Boogschutter-Haan een vat vol tegenstrijdigheden. Het is iemand die zowel veeleisend als gemakzuchtig kan zijn. Hij is hartstochtelijk, maar kan net zo goed ongeinteresseerd zijn. Een Boogschutter-Haan is snel jaloers, en in die gevallen zal hij zijn 'hanigheid' behoorlijk laten gelden. In een relatie is hij vooral zorgzaam voor zijn partner, op alle terreinen.