Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Geit

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Inventief Grillig Volhardend Smaakvol Traag Pessimistisch Zweverig Kortzichtig

Bij een Boogschutter-Geit gaat dynamiek en creativiteit hand in hand met ondernemingsgeest en inventiviteit. Dit is de heldere denker die complexe vraagstukken oplost. Een Boogschutter-Geit is gevoelig. Hij functioneert het beste in geborgenheid. Thuis is hij het meest op zijn plek. Ondanks de drang naar avontuur die veel Boogschieters hebben, is een Boogschutter-Geit eerder iemand die kiest voor veiligheid, al zijn er altijd uitzonderingen.

Bescherming en zekerheid zijn belangrijk voor hem, maar dat betekent niet dat hij achter de geraniums blijft zitten, want een Boogschutter-Geit is vooral ook iemand die ervan houdt om onder de mensen te zijn. Ze zijn sociaal en warm en hebben meestal een uitgebreide vriendenkring. Ze kunnen slecht tegen lawaai en schrikken snel. Daardoor zijn het mensen die eerder in een rustige buitenwijk wonen, dan midden in de stad.

In de liefde is een Boogschutter-Geit iemand die het liefst een partner heeft om bij weg te kruipen. Hij is liever niet alleen. In een relatie zijn de problemen van het leven van alledag een stuk makkelijker te behapstukken. Ze zijn trouw aan hun partner en zullen die niet snel alleen laten. Een Boogschutter-Geit komt afhankelijk over, maar daag hem niet uit, want dan zul je zien dat er meer kracht in dit menstype huist dan je in eerste instantie zou denken.