Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 

Boogschutter-Aap

Steekwoorden:
Opgewekt Openhartig Roekeloos Redelijk Dapper Gul Zorgeloos Eerzuchtig Improviserend Dwaas Opportunistisch Enthousiast Leidinggevend Getruct Stabiel Praatziek

Dit is een complexe combinatie die moeilijk te duiden is. Boogschutters zijn sociaal, gericht op andere mensen en hechten aan waarheid. Apen zijn listig, doen alles met een omweg en houden ervan om mensen te misleiden. Maar veel andere eigenschappen van deze combinatie passen juist erg goed bij elkaar. Zodoende ontstaat een persoonlijkheid die enthousiasme en kracht uitstraalt. Iemand die geloven in zichzelf en die daardoor bergen kunnen verzetten. Het is ook iemand die evenwichtig is en die je niet snel uit balans brengt.

En Boogschutter-Aap houdt van geld, maar weet ook prima dat geld moet rollen. Ze houden van uitdagingen en kiezen slechts zelden voor een leven dat kleurloos en toonloos is. Ze gegeven zich graag onder de mensen, en houden er dan van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze komen zelfverzekerder over dan ze eigenlijk zijn, maar zullen dat niet snel toegeven.

In de liefde is een Boogschutter-Aap iemand die er moeite mee kan hebben om zijn partner werkelijk toe te laten. Hij laat meestal niet graag het achterste van zijn tong zien. Dat wil niet zeggen dat hij (echt) iets te verbergen heeft, maar door de angst om gekwetst te worden houdt een Boogschutter-Aap anderen het liefst een beetje op afstand. In bed is hij temperamentvol en fantasievol, maar wel iemand die liever ontvangt dan geeft.