Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Sterrenbeelden - Boogschutter
23 november tot 21 december

Boogschutter is een positief beweeglijk teken en dat zorgt voor energie en beweeglijkheid, voor het vermogen zich snel aan te passen en te uiten. Naar buiten toe zijn ze echt rustige types die optimistisch staan tegenover het leven. Twijfel, die zij ook wel eens hebben, verdoezelen ze met sarcastische humor. Ze willen aan het benauwende bestaan ontsnappen, naar waar de zon schijnt.

Boogschutters hebben veel succes in het leven, en als dat niet direct komt, helpt het geluk hen vaak een handje. Stress is een woord dat zij niet kennen, want als het bij hen eens hard tegen hard gaat, vinden zij altijd wel een uitweg om zich in de vrije natuur te ontspannen. Ze kunnen in het prive-leven moeilijk beslissingen nemen. Ze rennen van hot naar haar en jagen het geluk achterna. Het zenuwstelsel van een Boogschutter is altijd enigszins bedreigd.

Boogschutters zijn niet voor routinematig werk en lange uren aan een bureau achter een beeldscherm zitten zal ook niet zo best lukken. Een Boogschutter draagt graag verantwoordelijkheid en houdt van afwisseling en uitdaging, kan wat moeite hebben met een baas die zich ook zodanig gedraagt.

Ze zijn altijd ondernemend en hebben hemelbestormende plannen en aarzelen geen moment die uit te voeren. Soms behoren ze tot die bewonderenswaardige types die overal haantje-de-voorste zijn er komen, zonder dat men het hen kwalijk neemt als ze mettertijd de concurrentie voorbijstreven. Hun favoriete kleur is donkerviolet, maar ook indigoblauw.

De Boogschutter-kinderen hebben ruimte nodig en begrijpende en kameraadschappelijke ouders die niet over iedere fout vallen die het in zijn kinderlijke overmoed maakt. Met deze wildebras kunnen ze jong blijven. Dit kind heeft een tuin achter het huis of een speelveld in de buurt nodig, waar het met zijn vrienden kan stoeien. Ze houden erg van dieren, zijn sportief en staan heel dicht bij de natuur.

De Boogschutter-vrouwen discussieren graag over onderwerpen waar ze iets van begrijpen. Hoewel de Boogschutter-vrouw in haar leven menig liefdessprookje beleeft, blijft ze altijd met haar voeten op de grond staan. De stemmingen van een Boogschutter-vrouw zijn wisselend als het weer. Menigeen bleef bij haar geheel onverhoopt in de regen staan.

De Boogschutter-mannen zijn charmante praters die op iedere vraag een antwoord weten.Wat hij wil zal hij, hoe dan ook, bereiken. Hij is een romanticus en als hij thuis is moet zijn partner er helemaal alleen voor hem zijn. Jaloezie kan de Boogschutter niet uitstaan, dat wijst op gebrek aan vertrouwen en drijft hem het huis.

VUUR het element van de boogschutter
Vuurtekens zijn hartstochtelijk en onstuimig, ze houden van wellust en felle seks. Vuurtekens willen een ongecompliceerd, spontaan liefdesleven waaraan zij plezier kunnen beleven. Deze tekens halen zelden wellust en liefde door elkaar en kunnen erg genieten van het verleiden.

Een vuurteken wordt graag gevleid en wie een vuurteken wil verleiden moet zich een beetje uitsloven. Met al te emotionele liefdesverklaringen kun je een vrijheidslievend vuurteken afschrikken.

Bekende Boogschutter: Billy Idol, Jimi Hendrix, Tom Waits, Sinterklaas, Keith Richards, Walt Disney, Nostradamus.