Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Chinese tekens - Varken
Wist je dat mensen geboren onder het teken van het Zwijn heel galant zijn? Ze zijn oprecht, rein, zijn tolerant en hebben gevoel voor humor. Ze zijn te goed om waar te zijn, zorgzaam en ze doen wat je van ze vraagt. Het Zwijn wil nu eenmaal graag alles goed doen, en je kunt ze dan ook rustig vertrouwen.

Wist je dat mensen geboren onder het teken van het Varken heel galant zijn? Ze zijn oprecht, rein, zijn tolerant en hebben gevoel voor humor. Ze zijn te goed om waar te zijn, zorgzaam en ze doen wat je van ze vraagt. Het Zwijn wil nu eenmaal graag alles goed doen, en je kunt ze dan ook rustig vertrouwen.

Ze zijn rustig en oprecht en zo eerlijk dat ze zich schuldig voelen bij de minste fout die ze maken. Ze zijn naief en onschuldig, en open zonder enige verdedigingsmechanisme. Het Varken gelooft altijd alles wat een ander hem vertelt maar zijn vertrouwen in zichzelf is zo minimaal dat hij altijd probeert bewijzen te vinden voor wat hij ook maar zegt.

Varkens worden geboren om te geven, mee te gaan en te dienen. Eigenlijk maken de meeste mensen nogal misbruik van de aard van het Varken. Varkens kunnen makkelijk voor de gek gehouden worden, ze zien altijd het beste in de ander. Ze zijn fantastisch gezelschap. Als je een vriend voor het leven hebt in een Varken, kun je echter ook nog wel eens merken dat ze je vriend zijn alleen maar zo lang zij je goedkeuren, en probeer nooit een Varken jouw mening op te leggen.

Hij spreekt niet veel, maar als hij plotseling besluit om in gesprek te gaan, stopt niemand hem meer. Een Varken is intellectueel, en leest alles wat los en vast zit. Sommige mensen vinden Varkens nogal snobistisch. Ze hebben wel een sterk gevoel voor luxe, en kunnen dan extravagant worden. Ze leven dan heel sterk om de zintuigen te voeden.

Ze hebben een uitstekende neus voor stijl. Ze hechten ook nogal wat waarde aan voeding, en zijn dol op chocola. Hij kan wel te veel eten, maar doet het wel met een verfijnde smaak. In relaties zijn Varkens sensitief en lief, romantisch en zorgzaam, en soms wat zelf-toegeeflijk. ze zijn zeker het soort dat trouwt. Maar ze kunnen ook bezitterig en jaloers zijn.

Dit teken wordt ook wel "Zwijn" genoemd.