Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Chinese tekens - Slang
De Slang verwacht niet anders dan dat hij aandacht krijgt en roem verwerft, maar toch zijn ze daar nooit luidruchtig in. Ze hebben uitstekende manieren en een sterk charisma en ze zijn heel vasthoudend, en de Slang neemt snel besluiten.

Alhoewel hij zijn projecten niet altijd afmaakt, integendeel. Klaarblijkelijk zijn de meeste mensen stiekem verliefd op de Slang, met hun mysterieuze uitstraling. Onweerstaanbaar als ze lijken, roddelt de Slang nooit en verspilt zijn tijd ook niet. Hij is een diepe denker, een intellectueel, een filosoof.

Ze reageren onmiddellijk op eerste indrukken, en handelt heel sterk vanuit zijn gevoel en intuitie. Ze zitten kennelijk een beetje boven op hun geld, berekenend als het ware, en kunnen dol op intriges zijn, maar hij kan anderen ook heel goed helpen. Hij kan wel enorm overdrijven, zelfs in het helpen van vrienden.

Als hij iemand helpt, dan wordt hij zelfs bezitteriger naar die vriend. En hij kan jaloers zijn en als het moet een leugen vertellen. Hij hoeft zich eigenlijk helemaal geen zorgen te maken over geld, want hij kan er altijd wel op de een of andere manier aankomen. Hij is romantisch en charmant, en ziet er meestal heel mooi uit.

Hij kan het niet uitstaan een blauwtje te lopen, de Slang wil verwelkomd worden en erkend worden door iedereen waarmee hij in kontakt komt. Ze hebben heel veel veiligheid nodig.