Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Chinese tekens - Haan
De Haan is een heel oplettende persoon die het meestal bij het rechte eind heeft. Ze zijn zelfverzekerd, moedig, werken hard, ordelijk en zijn heel getalenteerd. De Haan handelt precies zoals hij is, hij is gewoon zichzelf en er zijn geen verborgen diepten die hij niet laat zien. Hij is niet gecompliceerd of diepgaand, hij is recht door zee, en direkt.

Hij houdt er wel van gevleid te worden, en kan zich daarom wel eens wat opzichtig kleden, maar in zijn hart is hij een conservatief. Ze zijn zich wel heel bewust van kleding, en soms spenderen ze uren voor de spiegel. Ze zijn aantrekkelijk, en sociaal en houden wel van aandacht dus. Ze kunnen ook behoorlijk opscheppen, en bezitterig zijn.

Je kunt een Haan niet voor de gek houden. Hij is sceptisch en voorzichtig, maar met zijn sterke waarnemingsvermogen kan hij een uitstekende trouble shooter zijn, bijvoorbeeld als detective, verpleegster, arts of psychiater.

De Haan is altijd bezig, ze zijn zelden lui aan het niets doen. Ze hebben een veelheid van talenten die ze overal kunnen gebruiken. Ze zijn ook uitstekend in het managen van financiele zaken of als organisatoren.

Alhoewel de Haan heel praktisch is, houdt hij er ook van om te dromen, hetgeen soms wel eens tot teleurstelling in de liefde kan leiden in de werkelijkheid van alledag, omdat die nooit erg overeenkomt met de droom. Ze zijn meestal eerlijk en loyaal en zelden in staat om hun partner te bedriegen.