Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Chinese tekens - Geit
Onder de Geit geboren mensen zijn artistiek en charmant, getalenteerd en elegant, en ze zijn dol op de natuur. Ze zijn het meest creatief van alle Chinese symbolen.

Ze hebben ook enorm goede manieren en hun charme brengt hun altijd veel bewonderaars en vrienden. Ze zijn echter wel onzeker, want ze hebben er behoefte aan geliefd te zijn en beschermd te worden.

Ze respecteren de regels van de maatschappij. Meestal gaan ze confrontatie uit de weg, en trekken zij zich terug uit zware besluitvormingsprocessen. Ze zijn ook dromers en soms zijn ze pessimistisch en aarzelend.

Of maken zich altijd zorgen. Of ze zijn lui. Als Geiten de keus hadden zouden ze een rijk persoon trouwen en voor de rest van hun leven niets meer doen.

Ze zien er goed uit maar vinden uiterlijk dan ook heel erg belangrijk. Ze zijn niet georganiseerd genoeg om in zaken te gaan. Ze zijn veel beter op hun plek als kunstenaar, schrijver of vakman.

In relaties zijn ze soms wat bazig en lui, maar met hun zachtaardige zorgzame natuur, zal het moeilijk zijn om een Geit te weerstaan.