Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Chinese tekens - Draak
De Draak is een van de meest favoriete symbolen in China: elke ouder schijnt te hopen dat zijn of haar kind in het jaar van de draak geboren wordt. En geen wonder: Draken hebben macht en geluk in het leven.

Ze zijn geboren monarchen, maar ook idealisten. Eigenlijk denken ze al vanaf het moment dat ze geboren worden dat ze perfect zijn, en dus zijn ze ook niet erg flexibel.

Draken staan vaak bekend om hun grote mond, maar toch zijn hun meningen belangrijk genoeg om naar te luisteren en hun advies is altijd goed. Zijn invloed is in feite nogal sterk. De Draak kan wel last hebben van te veel trots.

Draken zijn moedig, dynamisch en heerlijke mensen. Heel zelfverzekerd en soms wat tiranniek. Orders van anderen verdragen ze absoluut niet.

Soms zijn Draken ongelooflijke snobistisch. Maar ze hebben talent, ze zijn intelligent, vasthoudend, en edelmoedig. Hij kan in feite alles doen.

Elke carriere die de Draak kiest zal er eentje zijn waarin hij uitblinkt. Mensen houden van de Draak, en hij wordt niet vaak teleurgesteld in de liefde.