Home  -   Favorieten  -   Contact  -   Mond tot mond  -   Links 
Chinese tekens - Aap
De onder de Aap geboren mens is meestal vrolijk en vol energie. Als je naar een feestje gaat, staat de Aap meestal in het centrum van de belangstelling.

Ze hebben charme en humor, ze zijn sociaal en ze kunnen diplomatiek overkomen, omdat ze niet altijd de waarheid vertellen omdat ze niet onvriendelijk willen zijn. Maar ze verbergen hun emoties niet.

Apen zijn heel goed in het oplossen van problemen. Apen kunnen goed luisteren en tegelijkertijd problemen oplossen. Apen zijn ongelooflijk nieuwsgierig en willen alles weten.

Soms zijn ze niet redelijk, en dan gebruiken ze hun vermogen om iedereen (inclusief henzelf) ervan te overtuigen dat ze toch het juiste hebben gedaan.

Sommige apen worden beroemd of bekend. Ze zijn heel succesvol. Als vrienden zijn ze loyaal en toegewijd, als geliefden zijn ze gepassioneerd maar ook vluchtig. Ze kunnen makkelijk verliefd worden maar ook zijn ze een relatie heel snel weer beu en worden dan weer verliefd op een ander.

Ze hebben de neiging lui te zijn en aandacht te schenken aan allerlei kleine details terwijl ze het grote vergeten. Ze zijn flexibel, heeft een grote intelligentie en kan mensen aardig voor de gek houden.